Terima Kasih.

Pendaftaran Resepi Masakan Barat Newsletter telahpun disahkan. 

 

 

Panduan dan Resepi Masakan Barat di tulis khusus untuk kegunaan komersial. Anda boleh membangunkan restoran masakan barat anda sendiri dan mengaut keuntungan berlipat kali ganda. Tentu anda sudah maklum harga masakan barat di restoran berhampiran anda. 

Panduan dan resepi komersial yang terdapat dalam ebook ini membolehkan anda menjimatkan kos sehingga 50% daripada resepi-resepi konvensional.

Panduan dan resepi komersial yang terdapat dalam ebook ini juga membolehkan anda menjimatkan masa pernyediaan sehingga sekali ganda dari resepi-resepi konvensional.

 

Perbezaan resepi komersial dengan resepi kegunaan harian ialah

  1. Menjimatkan kos bahan sekaligus memberikan keuntungan yang berlipat kali ganda untuk perniagaan anda.
  2. Menjimatkan masa, bermakna hidangan dapat dihantar kepada pelanggan lebih cepat.
  3. Mudah disediakan kerana perniagaan restoran memerlukan anda memasak dalam kuantiti yang besar. Semakin mudah, semakin kurang penat mengusahakan perniagaan.

"Kini masakan barat bukan lagi untuk golongan atasan. Sesiapapun mampu menikmatinya dengan puas jika memasak di rumah sendiri. Lebih jimat, Lebih Mudah, Lebih Cepat dan Lebih Selamat untuk keluarga kita."

---------------------------------------------------------------- 

 EBOOK PERCUMA

 

Panduan dan Resepi Masakan Barat Komersial 2 masih mengekalkan semua ciri yang terdapat dalam Panduan dan Resepi Masakan Barat Komersial diberikan kepada anda secara percuma.

 
Make a Free Website with Yola.