Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa. Untuk bulan Ramadhan 2012 ini dengan sukacita saya mengumumkan DISKAUN 20% untuk ebook-ebook saya. Sebelum saya bercerita lebih lanjut,terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih dan Selamat Berpuasa kepada semua pembaca Blog Resepi Masakan Barat terutama pembaca-pembaca setia seperti dibawah iaitu
 1. Lebih 600 subscriber mailing list yang telah menerima ebook Masakan Barat 2
 2. Hampir 1500 subscriber feedburner yang menerima update blog melalui email
 3. Lebih 200 Facebook like yang sering berinteraksi dengan saya
 4. Lebih 250 rakan-rakan dari Networkedblogs
 5. Dan beratus-ratus lagi rakan-rakan dari Facebook, Twitter dan Google+ juga yang telah membeli ebook Masakan Barat saya.
Terima kasih kerana terus menyokong saya dengan komen-komen, cadangan-cadangan dan pendapat yang tak putus-putus.

Berkenaan DISKAUN 20% untuk Koleksi Ebook Panduan dan Resepi Masakan Barat Komersial (ebook Masakan Barat)maklumatnya adalah seperti dibawah:
 1. Tawaran ini khusus untuk pembeli baru sahaja.
 2. Pembayaran mesti dibuat sebelum atau pada 11:59 malam 13 Ogos 2012
 3. Harga selepas diskaun adalah RM40 sahaja.
 4. Harga yang ditawarkan adalah untuk ebook Masakan Barat 1 dan ebook Masakan Barat 2, 3, 4 dan 5 akan tetap diberikan secara PERCUMA.
 5. Hanya pembayaran menggunakan kaedah online banking, fund transfer atau cash deposit sahaja diterima. Pembayaran melalui kad kredit/debit, paypal, sila hubungi saya melalui email.
 6. Pembayaran perlu dimasukkan kedalam akaun Maybank No: 151137858574 (Norasikin Binti Basri)
 7. Emailkan maklumat pembayaran anda iaitu Nama, email, Tarikh transaksi, No. transaksi, Jumlah RM kepada coodeang[at]gmail.com sebaik sahaja transaksi selesai. (Subjek email : Masakan Barat)
 8. Jika ada yang terlebih bayar kerana tidak membaca notis ini terlebih dahulu atau sebab-sebab lain, tiada pengembalian wang yang akan dilakukan.
 9. Saya berhak meminda, menukar syarat-syarat dan menamatkan tawaran ini bila-bila masa tanpa notis.

Sebarang pertanyaan, boleh hantarkan melalui kotak komen dibawah.