Ingat lagi dalam entri Impian Menjadi Nyata dimana Stand Mixer yang saya idam-idamkan akhirnya selamat sampai ke rumah saya. Lepas tu ramai sangat yang tanya mana nak beli mixer harga macam tu. Memang susah sangat nak jumpa mixer besar dan berkuasa berharga RM450.00 macam ni. Semuanya melebihi RM1000. Kalau sekitar RM2000 memang banyak. Itu pun tak sebesar mixer yang saya beli ni. Kawan-kawan pun sibuk tanya. Siap warning lagi, kalau ada offer mixer lagi, jangan lupa bagitau. Setakat ini, kualiti mixer ni sangat memuaskan hati saya. Saya dah beli 3 bijik, saya tau la...

Sekarang ni saya nak tunaikan janji. Offer Stand Mixer The Baker ni dah dibuka semula untuk 5 hari lagi. Harga masih sama. RM450.00 untuk satu unit. RM800 untuk 2 unit. Kos penghantaran percuma. Lepas ni jangan tanya lagi. Saya tak tahu bila offer ni akan dibuka lagi. Klik disini untuk maklumat lanjut mengenai Stand Mixer ni. Kalau tak faham, boleh tanya saya. Dalam 5 hari, offer tutup. Jadi cepat sikit bertindak.

p/s: Nak mintak saya belikan ke? Nak bagi upah apa?