Salam Ramadhan kepada seluruh pembaca Blog Resepi Masakan Komersial. 

CT Canting baru sahaja melancarkan Tudung Koleksi Premium khas untuk Ramadhan 2018 dan kini tempahan mula dibuka. Sebarang tempahan boleh dibuat melalui saya.
WhatsApp 0127927596 Norasikin/Kamaruzaman


3 jenis design yang dikeluarkan untuk Ramadhan kali ini iaitu Rose, Orchid dan Flora.  Setiap satu mempunyai beberapa warna untuk disesuaikan dengan pakaian anda.Paling menarik dalam promosi kali ini adalah harganya. Anda tau batik canting lukisan tangan adalah eksklusif. Kami melukis dan mewarna dengan tangan sepenuhnya diatas material terbaik. Ini adalah suatu hasil seni dan tiap lukisan tak mungkin sama pada setiap tudung. Dan anda boleh membelinya dengan harga yang sukar dipercayai. Tapi sebelum itu, baca dulu detail tudung batik canting yang CT Canting keluarkan ini.

KOLEKSI PREMIUM TUDUNG SQUARE HAND PAINTED MATERIAL COTTON!SQUARE HAND PAINTED MATERIAL COTTON UNIQUENESS!

100% COTTON MATERIAL - Memang SERATUS PERATUS kain yang digunakan adalah dari material COTTON. Jadi membuatkan si pemakainya rasa SELESA dan NYAMAN sentiasa!EXCLUSIVITY - CORAK atau DESIGN setiap koleksi SQUARE HAND PAINTED MATERIAL COTTON memang MODEN dan dihasilkan SENDIRI dengan LUKISAN TANGAN persis jenama #GUCCI dan #CHANNEL! Setiap kali hanya hasilkan satu DESIGN... STOK yang DIHASILKAN sangat TERHAD! Ini PENTING supaya EXCLUSIVITY terjaga! Once dah habis... memang takkan hasilkan lagi...!


SIZE 45" x45" - Saiz yang STANDARD dan diterima KEBANYAKKAN Wanita di Malaysia! Sangat MUDAH untuk DIGAYAKAN dan sangat SIMPLE cara pemakaiannya!


BREATHABLE MATERIAL - Kain yang dihasilkan tidak membuatkan Si Pemakai berasa rimas.. SEJUK je rasa dalam 24 Jam bila pakai! SESUAI dipakai pada bila-bila masa sahaja!


MIX & MATCH PREFERABLE! - Pelbagai pilihan CORAK dan WARNA! Yang bestnya... dengan 1 helai Tudung SQUARE HAND PAINTED MATERIAL COTTON pun boleh kita padankan dengan beberapa warna baju kita nanti! jadi tak perlu nak bazir beli banyak-banyak tudung semata-mata nak sesuaikan dengan pakaian yang ada..


EASY TO WEAR! - Koleksi SQUARE HAND PAINTED MATERIAL COTTON ni sangat mudah untuk DIPAKAI! Gosok sikit je dengan air terus RATA! Bila pakai memang MUDAH DIBENTUK! Masa pakai pun ELOK je TERLETAK...


SHARIAH COMPLIANCE - Tudung yang dihasilkan di CT CANTING insyaALLAH mematuhi syariah.. Jadi boleh juga digunakan untuk SOLAT! Corak yang dihasilkan juga hanyalah berasaskan FLORA sahaja...!


5 STAR IN "GOOGLE" RATING! - Alhamdulillah mendapat RATING 5 STAR oleh visitor traffic. insyaALLAH yang memakainya pasti juga merasakan kualitinya tidak dapat dinafikan STANDARD nya!


Dan BANYAK lagi "KEUNIKAN" Koleksi PREMIUM SQUARE HAND PAINTED MATERIAL COTTON

Setiap corak yang dikeluarkan adalah terhad untuk Ramadhan 2018 sahaja. Setelah habis ia tak akan dikeluarkan lagi. 

Jadi cepat-cepat tempah. WhatsApp 0127957696 Norasikin/Kamaruzaman


Harga sehelai tudung ini pada asalnya RM199.00. Jika anda menempah sebelum 27 Mei 2018, saya bagi diskaun menjadi RM139.00. Anda akan jimat RM60.00 jadi betindak sekarang.


Bukan itu sahaja, jika anda menempah 3 helai atau lebih saya akan beri lebih banyak diskaun. Lebih cepat anda WhatsApp saya, lebih banyak anda dapat diskaun. Jangan tunggu lagi. WhatsApp 0127927596 sekarang!