Dekat-dekat nak raya ni, saya sibuk sangat. Tak sempat nak menulis resepi. Faham-faham sendiri la apa yang saya buat dihujung Ramadhan ni. Saya harap dapat post entri biskut raya sehari dua lagi tapi hari ni saya terjumpa satu offer baik lagi. Sandwich, Waffle and Grill 3 in 1 Machine. Sekali lalu je saya dah rasa sangat berbaloi memilikinya.

Alat ini sama seperti sandwich maker yang lain. Bezanya cuma plat tak melekatnya, boleh ditukar-tukar untuk menjadi Sandwich Maker, Wafle Maker dan Griller. Selain itu, ia mempunyai thermostat yang boleh diselaraskan mengikut tahap kepanasan yang dikehendaki. Dah lama saya cari alat macam ni sebab saya suka sangat makan waffle. Tengok la resepi waffle saya dan tengok la saya bakar menggunakan alat apa. Kesian kan? Nak menitik air mata. Nak grill steak pun senang. Cantik je line line pada daging steak tu.


Harganya juga sangat murah. tawaran dibuka sehingga 21 September 2012 sahaja. Kena cepat sikit. Harga baik tak boleh bukak lama sangat. Tak terlayan nanti.

  • 1 unit hanya RM88 (Harga asal RM199 Diskaun 56%)
  • 2 unit hanya RM164 (Harga asal RM398)
  • 3 unit hanya RM240 (Harga asal RM597 (Diskaun 60%)

Product specifications:

  • Dimensions: 24cm x 24cm x 10.3cm
  • Weight: 2.2kg
  • Material: Bakelite and stainless steel
  • Colour: white and black
  • Power: 750W
  • Voltage: 230V
  • Certification: CB, CE, EMC, GS, LFGB, RoHS
  • Adjustable thermostat
  • Cool touch exterior
  • Non-stick cooking surface
  • Interchangeable plates for sandwich, waffle, and BBQ
  • Makes 2 slices of sandwiches and waffles
  • 1-month warranty for manufacturing defects

Tolong jangan bank-in dalam akaun saya sebab bukan saya yang jual. Saya hanya cuba membantu memaparkan apa yang saya rasa sangat berbaloi untuk anda setelah menilai dari beberapa aspek seperti harga, kegunaan dan kualiti. Untuk membelinya, ikut kaedah dibawah.

  • Klik disini atau pada gambar alat itu diatas untuk ke web jualan
  • Pada laman web jualan alat itu, klik pada butang Buy Now (yang warna hijau tu)

  • Klik butang Buy pada pop up yang terpapar sama ada 1 unit, 2 unit atau 3 unit yang ingin dibeli
  • Kaedah pembayaran akan dipaparkan.

  • Pilih yang pertama untuk guna kredit kad atau online banking seperti Maybank2u, CIMBClicks, Public Bank, RHB Bank, Bank Islam, Hong Leong Bank atau MEPS FPX
  • Pilih yang kedua untuk pembayaran menggunakan Paypal
  • Jangan lupa tick pada kotak kecik kat bawah utk certify I am at least 18 years old bla bla bla bla…
  • Anda akan dibawa ke bank yang dipilih untuk meneruskan pembayaran.

Sebelum tu, jangan lupa baca dulu apa-apa yang patut.