Kat tempat saya tak de IKEA. Kesian kan? Nak menitik air mata. Tapi tak bermakna saya tak boleh dapat Lampu LAMPAN IKEA kerana Gnesop dah janji nak bagi lampu ni melalui cabutan bertuah @Riwayat Hariku. Itupun kalau bernasib baik. Dah namanya pun cabutan bertuah.

Kepada pengunjung blog saya ni, jom la join ramai-ramai. Tak de cabaran pulak rasanya kalau tak ramai yg menyertai. Bukan susah sangat pun.

Untuk sertai cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA ini, ikuti langkah mudah berikut:

  1. Buat satu entry pada blog, web, forum atau laman facebook.com tentang cabutan bertuah ini.
  2. Penulisan adalah bebas. Paling ringkas pun diterima seperti: "Saya sertai cabutan bertuah di blog gnesop.com [link peraduan ini]" Jika panjang lagi baik :) Hendak copy entry ini pun boleh!
  3. Masukkan banner peraduan dan link
  4. Tinggalkan link entry blog atau facebook anda (link makluman cabutan bertuah) ke ruangan komen di entry ini.

Langkah lain seperti follow blog gnesop, tag kawan, share pada laman sosial, like FB dan sebagainya tidak wajib. Jika anda hendak buat, sangat-sangat dialu-alukan :) Hehehehe

Cabutan bertuah akan dibuat menggunakan random.org melalui senarai penyertaan yang dihantar selepas tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2012