Tajuk entri tu bukan sejenis makanan ye. Jangan pulak ada yang tanya berapa cawan Ben Ashaari yang diperlukan untuk sepinggan blog list. Entri ini bertujuan untuk menyelitkan diri dalam blog list Ben Ashaari yang sedang dirombak sekarang ni. Kebetulan kategori Masakan dalam blog list Ben Ashaari sangat bersesuaian dengan Blog Resepi Masakan Barat Komersial ni. Nanti senang la saya selongkar blog-blog masakan dari chef-chef terkenal dalam blog list tu.

Sesiapa yang nak join boleh la baca syarat-syaratnya dahulu dalam blog Ben Ashaari ni. Klik banner kat atas tu. Mungkin ada kategori yang sesuai untuk blog anda. Kemuadian buat macam yang saya buat kat bawah ni.
  1. Banner Ben Ashaari Blog - Dah Tampal
  2. Tajuk ( BLOG LIST BEN ASHAARI ) dan linkkan ke entri ini - Dah lekat
  3. Kategori mana yang ingin anda berada - MASAKAN