Mengapa anda perlu memiliki ilmu yang amat bernilai ini?

 1. Set hidangan lengkap. Merangkumi hidangan utama termasuk hidangan pengiring.
 2. 4 jenis hidangan penting. Hidangan barat yang tidak perlu diperkenalkan lagi iaitu Beef Steak, Chicken Chop, Lamb Chop dan Fish & Chip.
 3. 4 jenis sos utama. Sos yang menjadi kegemaran ramai seperti Black Paper Sauce, Mushroom Sauce, Brown Sauce dan 1 lagi sos yang istimewa.
 4. 2 jenis sos salad. Sos salad yang popular dan banyak terdapat di pasaran kini boleh di buat sendiri iaitu Tartar sauce dan Thousand Island Sauce
 5. 16 jenis hidangan yang berbeza. Dengan 4 jenis hidangan utama dan 4 jenis sos utama, anda boleh menghasilkan 16 pinggan hidangan yang benar-benar berbeza.
 6. Hasilkan resepi anda sendiri. Mudah diubah suai agar anda dapat mencipta resepi baru yang unik dan menjadi rahsia hidangan anda.
 7. Khusus untuk kegunaan komersial. Jadikan hidangan ini sebagai punca pendapatan anda. Jual di restoran atau di gerai anda. Jika anda belum mempunyai gerai, tidak mustahil untuk anda membuka satu gerai menjual makanan barat.
 8. Cepat disediakan. Cara tradisional memerlukan hampir separuh hari hanya untuk menghasilkan stok perang. Kini anda boleh melupakan cara lama dan hasilkan hidangan hebat dalam masa 2 jam sahaja.
 9. Teknik yang paling mudah. Jika anda memesan makanan beef steak, sudah pastinya anda mahu ia dihidangkan dengan cepat. Resipi ini mengajar anda bagaimana untuk membuat persediaan awal. Apabila ada tempahan pelanggan, anda hanya memerlukan beberapa minit sahaja lagi sebelum menghidang. Sudah pasti pelanggan anda akan berpuas hati.
 10. Kos yang amat menjimatkan. Untuk membuat sepinggan lengkap Chicken Chop, kosnya hanya lebih kurang RM5.00 dengan saiz ayamnya ΒΌ ekor. Bandingkan dengan hidangan yang pernah anda beli. Bayangkan pula keuntungan yang akan anda perolehi sekiranya anda jual.
 11. Boleh dipercayai. Resepi ini telah saya gunakan sebagai produk jualan saya di gerai kepunyaan saya. Gambar-gambar yang terpapar dalam e-book ini adalah gambar yang saya ambil sendiri dalam sesi menyediakan hidangan ini khusus untuk menerbitkan e-book ini.
 12. Tidak memerlukan peralatan yang khusus. Semua orang dapat melakukannya. Hanya menggunakan peralatan memasak biasa yang terdapat dirumah anda. Tidak perlu mengeluarkan belanja lain untuk membeli peralatan yang mahal dan canggih.
 
Make a Free Website with Yola.